Naš servis, s katerim lahko zmorete več

Vaš Canter je kot vi sami: zanj je značilna visoka stopnja zanesljivosti. Če kljub temu doživite okvaro, so vam v večini evropskih držav na voljo servisni centri s 24-urnim servisom v primeru okvar. Sedem dni v tednu z največjo mobilnostjo zaradi organizacije prek nacionalnih odprtih telefonskih številk.

 

Distribucijska mreža

 

Canter je na voljo v 32 evropskih državah prek distribucijske mreže FUSO (v sodelovanju z distribucijsko mrežo gospodarskih vozil Mercedes-Benz). Več kot 800 servisnih centrov je pripravljenih, da zagotovijo optimalno servisno podporo in poskrbijo za največje zadovoljstvo strank.

 

Ersatzteil eines FUSO Canter

Servisna mreža FUSO

Mreža Mitsubishi:

Belgija, Irska, Portugalska

 

Organizacija Mercedes-Benz:

Avstrija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Ciper, Češka, Črna gora, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Italija, Izrael, Latvija, Litva, Makedonija, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Srbija, Španija, Švedska, Švica, Združeno kraljestvo.

 

Naredimo vse, da ostanete mobilni

 

Zavedamo se, kako pomembna je za vas mobilnost. Ali potrebujete pomoč, da boste lahko spet mobilni? Naše servisne delavnice vam ponujajo naslednje standardizirane storitve po vsej Evropi:

 

  • Vsa dela opravimo po preglednih cenah.
  • Prosimo za vaše soglasje, preden izvedemo dodatna dela.
  • Pomoč 24 ur na dan. Servis v nujnem primeru za vozilo Canter. Telefonska številka 0800 9 067 272*

 

*Klici iz vseh nemških omrežij so brezplačni. Velja za vozila do treh let od datuma prve registracije.

Za klice izven Nemčije: +49 7333 808 633**

** Obračunajo se običajni stroški vašega ponudnika mobilnega omrežja

 

Pri novem vozilu Canter je treba vzdrževalna dela opraviti vsakih 40.000 kilometrov ali vsaj enkrat na leto (kar nastopi prej). Obisk delavnice zagotovi, da bo vaše vozilo Canter ostalo v odličnem stanju, zahvaljujoč strokovnemu vzdrževanju z originalnimi deli FUSO po pošteni ceni. Vaše vozilo FUSO temeljito pregledamo. Poprodajne storitve vključujejo tudi potrebna popravila.

 

Triletno jamstvo proizvajalca

 

Canter je robusten – in to več let. Zaradi kataforetičnega potopnega lakiranja voznikove kabine, prašnega premaza okvirja in visokokakovostnega konzerviranja votlih delov ima dolgoročno protikorozijsko zaščito na najvišji ravni. Zato vam zagotovimo jamstvo za novo vozilo, ki mu med evropsko konkurenco ni enakega:

 

  • Triletno jamstvo za nova vozila
  • Ali do skupnih prevoženih kilometrov 100.000 km
  • Za vsa vozila Canter od 3,5 t do 8,55 t
  • Za šasijo, pogonski sklop in tovarniško razpoložljive komponente

 

Prvo leto se jamstvo za novo vozilo zagotavlja ne glede na število prevoženih kilometrov. Izjeme za te garancijske pogoje najdete v servisni knjižici vozila.

 

 

Logo 3 Jahre Herstellergarantie FUSO