FUSO Value parts

Kdaj bi morali popustiti glede kakovosti in učinkovitosti nadomestnih delov, ki jih potrebujete za poslovanje?

Kratek odgovor je: nikoli! Z nadomestnimi deli FUSO Value Parts (FVP), druge znamke FUSO, dobite zelo natančno izdelane originalne izdelke z garancijo FUSO po bistveno nižjih cenah.

Če iščete visokokakovostne nadomestne dele po dostopnih cenah, so FUSO Value Parts prava izbira.

 

Z izdelki FUSO Value Parts vam ponujamo rešitev z najboljšim razmerjem med ceno in zmogljivostjo za vozila FUSO Canter, katerih jamstvo je poteklo. Ponujamo široko paleto številk delov, predvsem za modele Canter TB in TD. Ponudba med drugim obsega oljne in zračne filtre, filtre za gorivo, metlice brisalnikov, vodne črpalke, zavore, svetilna telesa in klinaste jermene, da boste lahko svoje vozilo ohranili v brezhibnem stanju. Poleg tega bo trenutna linija izdelkov kmalu razširjena na dodatne nadomestne dele.

 

Das Logo von FUSO Value Parts

S strokovno storitvijo vam pomagamo pri pregledu vozila in izberemo najprimernejše izdelke FUSO Value Parts za vašega Canterja. Uporabljamo samo vrhunsko opremo in sisteme podjetja FUSO v skladu z vsemi standardi, tako da je varnost ves čas zagotovljena. V tem katalogu preprosto preverite, ali so na voljo deli, ki jih želite. Za več informacij se obrnite na lokalnega trgovca FUSO