CANTER.
Pripravljen za skoraj vsako preizkušnjo, ko ga potrebujete.
VARNEJŠI KOT KDAJ KOLI PREJ -
NOVI FUSO CANTER
eCANTER NOVE GENERACIJE.
MAKES e WORK.

CANTER. PRIPRAVLJEN ZA SKORAJ VSAKO PREIZKUŠNJO, KO GA POTREBUJETE.

Za svoje vsakodnevno delo v urbanem okolju potrebujete več kot le lahko tovorno vozilo. Potrebujete profesionalca. Ali bolje: ekipo profesionalcev. Ekipo, ki vas razbremenjuje. Pri najtežjem delu in pri vožnji. Ekipo, ki vas podpira. Tudi v težavnih razmerah, ko se zdi, da ne gre več. Ekipo, na katero se lahko zanesete danes in v prihodnje.

 

FUSO Canter das Arbeitskraftwerk mit optimaler Nutzlast
OPTIMALNA NOSILNOST

Delavec
Razbremeni vas v vseh težavnih situacijah

Nosilnost šasije 6 t napoveduje veliko. Canter 8,55 t je temu zlahka kos, Canter 7,49 t z nosilnostjo šasije 5 t pa mu je tik za petami. Pri tem sta oba izjemno okretna, saj sta lažja od tekmecev. Vendar velika nosilnost ni edina razbremenitev, ki vam jo ponuja vozilo Canter: njegov nizki vhod olajša pogosto vstopanje in izstopanje, novi serijski menjalnik z dvojno sklopko DUONIC® 2.0 omogoča hitro prestavljanje brez izgub moči, številne različice nadgradenj pa zagotavljajo izjemno prilagodljivost. Če vam nosilnost šasije do 6 t ne zadostuje, ga lahko obremenite z do 3,5 t pripetega tovora. Je naslednja naloga vedno najtežja? Ne za vozilo Canter.
FUSO Canter der Stadteroberer mit unschlagbarer Wendigkeit
NEPREMAGLJIVA OKRETNOST

Osvajalec mest
Uspe tudi tam, kjer drugi obstanejo

Se dnevno prebijate skozi mesto kot obrtnik ali dobavitelj? Potem je Canter 3,5 t ravno pravi za vaše delo. Z najmanjšim obračalnim krogom v svojem razredu in širino kabine 1,70 m ali 2 m mu uspe priti tudi tja, kamor drugi ne morejo. Seveda ne na škodo voznega udobja: kabine so prostorne in po zaslugi posamičnih obes koles je vožnja prijetna in dinamična. Ugotovili boste, da je voziti Canter tako lahko kot osebno vozilo. Z najdaljšo dolžino za nadgraditev v celotnem segmentu pa ponuja Canter 3,5 t tudi številne možnosti za najbolj različne nadgradnje. Vas čaka mesto? Canter je pripravljen.
FUSO Canter der Alleskönner mit funktionaler Variabilität
FUNKCIONALNA PRILAGODLJIVOST

Vsestranskost
Pripravljen na vse – kjer koli

Sneg in led? Težaven teren? Brez skrbi, Canter 4×4 se odlično drži tal. V zimski službi, v mestu ali na klancu. To omogoča vsekolesni pogon, ki ga vklopite ročno. Nizko pri tleh so tudi obratovalni stroški. Canter 6,5 t je z izjemno učinkovitim 3,0-litrskim motorjem zelo varčen in izpolnjuje novi standard za izpušne pline Euro VI. In ker obstajajo ravno v javnih službah ter v vrtnarstvu in krajinarstvu ob vsakem letnem času različne naloge, je Canter pripravljen na vse. Z robustnim letvenim okvirjem za različne nadgradnje in z visoko nosilnostjo. Izzovite ga.
FUSO Canter mit innovativer Wirtschaftlichkeit
INOVATIVNA GOSPODARNOST

Vse tri motorne različice vozila Canter izpolnjujejo standard za izpušne pline Euro VI in so izjemno varčne. Paket ECOFFICENCY zdaj serijsko zagotavlja največjo zaščito okolja in največjo učinkovitost. Nismo pa poskrbeli samo za to, da s svojim vozilom Canter prihranite pri vožnji – pomembni so tudi skupni stroške lastništva. Zato vam nudimo individualno ponudbo storitev, s katerimi lahko zagotovimo čim cenejše stroške financiranja in obratovanja.

FUSO – INTEGRALNI SESTAVNI DEL DRUŽBE DAIMLER TRUCKS

FUSO je več kot globalni akter. FUSO je svetovna znamka. Leta 1932 je bil ustanovljen na Japonskem, danes pa je eden največjih proizvajalcev gospodarskih vozil v Aziji s predstavništvi v več kot 170 državah na petih celinah in s produktnim resorjem za vsa področja uporabe. 

 

Canter je integralni sestavni del družbe Daimler Trucks in tako kupcem ne zagotavlja le več desetletnih izkušenj na obeh tržiščih pri proizvodnji gospodarskih vozil, temveč tudi obsežno Daimlerjevo prodajno mrežo in službo za pomoč strankam. Vaš partner FUSO ali Mercedes-Benz vam bo z veseljem svetoval.