Vozilo Canter za vsak izziv

Naj gre za gradbeni ali komunalni promet, vrtnarstvo in krajinarstvo ali dostavni promet – vsako vozilo FUSO Canter je strokovnjak na svojem področju: okreten MESTNI OSVAJALEC, močan DELAVEC, prilagodljiv VSEKOLESNIK. Vsako vozilo FUSO Canter je narejeno za vaše vsakodnevne izzive v mestu: dostavo po ozkih ulicah, tone težkega tovora, vožnjo po težavnem terenu. Skupaj predstavljajo nepremagljivo enoto profesionalcev. Za večjo učinkovitost, večjo prilagodljivost in večjo moč na vsaki vožnji.

 Zaradi uporabno usmerjenega oblikovanja in velike nosilnosti ter zaradi svoje okretnosti tudi na težko dostopnih terenih je vozilo Canter popolno gospodarno vozilo za vrtnarstvo in krajinarstvo.


Urejen, delaven in zanesljiv. Zaradi teh tipično nemških lastnosti je vozilo Canter cenjen sodelavec vsake gradbene ekipe. Z učinkovitim konceptom pogona, nosilnostjo šasije do 6 t, preprosto montažo nadgradenj in kompaktnimi merami ustreza vsem zahtevam v gradbeništvu.
Zaradi njegove visoke nosilnosti, izjemne okretnosti in dobro premišljenega koncepta vozila ter okolju prijazne pogonske tehnologije ste z vozilom Canter pripravljeni na zahteve mestnega dostavnega prometa.
Pometanje, odstranjevanje, posipanje, čiščenje in prevažanje – zaradi svojega uporabno usmerjenega oblikovanja, okolju prijazne pogonske tehnologije, velike nosilnosti in okretnosti tudi na ozkih ulicah in trgih je vozilo Canter popolno gospodarno vozilo za celoletno uporabo v komunali.