Žal. Nismo našli ničesar.

  • CANTER. PRIPRAVLJEN NA VSAKO NALOGO, NE GLEDE V KATERI INDUSTRIJSKI PANOGI

    Dostavni promet, transport, gradbena industrija, krajinsko urejanje okolice, komunalna uporaba

logo

NAJBOLJŠA IZBIRA INDUSTRIJSKE REŠITVE CANTER

AGILEN IN UDOBEN.
CANTER FUSO V DOSTAVNEM PROMETU.

Zaradi kompaktnih mer je Canter idealen za dostavo in storitve v mestu in mestnem okolju. Canter 3,5 t ima obračalni krog 10,2 m, kar je v njegovem razredu nepremagljivo. Hkrati lahko, odvisno od nadgradnje, ponudi veliko prostornino tovora.

Svojo praktičnost Canter dokazuje na primer z ugodno zasnovo notranjosti, ki omogoča veliko širino dostopa. S sodobnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi Canter prispeva tudi k večji varnosti v cestnem prometu. Za mestno logistiko brez krajevnih izpustov, po kateri je povpraševanje na vedno več območjih, je na voljo popolnoma električni eCanter FUSO.

ROBUSTNI IN UČINKOVIT.
CANTER FUSO V GRADBENI INDUSTRIJI.

Vozilo Canter za uporabo na gradbišču je trpežno zaradi jeklenega ogrodja lestve, ki je odporno na torzijo. Z lahkoto pa zmore tudi veliko, zaradi izjemno velike nosilnosti podvozja, kot pri modelih Canter 7,5 t in Canter 8,55 t. Za začasni dodatni oprijem lahko Canter v različici 4×4 z izbirnim pogonom na vsa kolesa ponudi nepremagljivo ekonomičnost.

S tremi različicami kabine različnih velikosti, med katerimi lahko izbirate glede na tonažo, omogoča Canter izjemno kompaktne zunanje mere, pa tudi večje število sedežev. Neposredno za kabino so na zahtevo na voljo tovarniške nadgradnje FUSO za kesone in prekucnike, ki ponujajo preprosto celovito rešitev vozila.

PRAKTIČEN IN PRILAGODLJIV
CANTER FUSO V VRTNARJENJU IN KRAJINSKEM UREJANJU OKOLICE.

Canter je na voljo na ozki cesti ali s sedemčlansko posadko na krovu. Tri različne različice kabin, ki jih lahko izberete glede na tonažo, ponujajo rešitev, prilagojeno vašim potrebam. V Canterju 3,5 t omogoča neodvisno vzmetenje vsem potnikom izjemno dinamično in varno vožnjo.

Zaradi robustnega jeklenega lestvičastega okvirju s profilom C lahko tudi Canter prevzame skoraj vse, do 3,5 tone težka vlečna zmogljivost pa zagotavlja še večjo prilagodljivost pri načrtovanju prevozov. Canter je tudi idealno vozilo za prevoz žerjavov, saj omogoča samostojno natovarjanje in raztovarjanje neposredno na gradbišču, tudi za težje tovore.

VSESTRANSKOST IN ZANESLJIVOST.
CANTER FUSO ZA KOMUNALNE POTREBE.

Izjemna vsestranskost vozila Canter pri vseh tonažah in modelih je najboljši pogoj za najrazličnejše prevozne naloge, ki se v občini pojavljajo poleti in pozimi. V različici 4×4 z izbirnim štirikolesnim pogonom Canter na prav poseben način združuje prilagodljivost, usmerjeno k potrebam, in varčnost, usmerjeno k porabi. S tremi različnimi različicami kabine, ki so odvisne od tonaže, združuje idealen prostor s kompaktnimi zunanjimi merami.

Canter že ponuja tovarniško prilagodljive funkcije udobja za voznika in ima na voljo dodatne možnosti opreme. Ob tem sodobni asistenčni in varnostni sistemi v Canterju podpirajo voznika in prispevajo k večji varnosti drugih udeležencev v prometu.

PRVI NASLOV.
TRGOVCI CANTER IN OMREŽJE DELAVNIC.

FUSO Canter je izdelek družbe Daimler Truck AG in je na voljo v 32 evropskih državah.
Po vsej Evropi ponuja v več kot 800 podpornih točk servisne mreže Mercedes-Benz svetovanje, prodajo, vzdrževanje in popravilo vseh storitev, povezanih z vozilom Canter najvišje kakovosti.

DODATNE INFORMACIJE. VEČ O CANTERJU