Žal. Nismo našli ničesar.

 • SESTAVNI DELI ZA CANTER.
  PRIPRAVLJENI ZA KAKOVOST BLAGOVNE ZNAMKE.

  Originalni sestavni deli, NADOMESTNI deli, oprema

logo

ZANESLJIVA KAKOVOST. SESTAVNI DELI ZA CANTER.

NADOMESTNI DELI

 • VISOKI STANDARDI.
  ORIGINALNI SESTAVNI DELI FUSO.

  Originalni sestavni deli FUSO pomenijo celovito razvojno izkušnjo. Natančno so izdelani iz izbranih materialov, ob tem pa so tudi prilagojeni zahtevam vseh funkcij vozila. Uporaba originalnih sestavnih delov FUSO zagotavlja kakovost storitev do najmanjših podrobnosti. Ta kakovost se izplača ter prispeva k varnosti in varčnosti vozil Canter.

 • UGODNE CENE.
  KAKOVOSTNI SESTAVNI DELI FUSO

  Z nadomestnimi deli podjetja FUSO Value Parts (FVP = Kakovostni sestavni deli Fuso), sekundarne blagovne znamke FUSO, dobijo stranke zelo kakovostne izvirne izdelke z garancijo FUSO po občutno nižjih cenah. Zaradi najboljšega razmerja med ceno in zmogljivostjo so idealna rešitev za naprave Canter, ki jim je na primer potekel garancijski rok. Če potrebujete zelo kakovostne nadomestne deli po dostopnih cenah, so FUSO Value Parts prava izbira.

 • INDIVIDUALNE ZAHTEVE.
  OPREMA ZA MODEL CANTER.

  Originalna oprema FUSO za model Canter ponuja široko paleto možnosti dodatne opreme za več udobja, več varnosti in boljšo izkušnjo vožnje. Individualno in v celoti v skladu z željami in zahtevami strank. Originalna oprema in rešitve za naknadno opremljanje za modele Canter TF še posebej pomagajo dodatno izboljšati videz, udobje vožnje in funkcionalnost.