Žal. Nismo našli ničesar.

  • KAKOVOSTNI SESTAVNI DELI FUSO.
    PRIPRAVLJENI ZA ZAVEDANJE CEN.

    Najboljše razmerje cena-lastnosti

logo

UGODNE CENE. KAKOVOSTNI SESTAVNI DELI FUSO.

Z nadomestnimi deli podjetja FUSO Value Parts (FVP = Kakovostni sestavni deli Fuso), sekundarne blagovne znamke FUSO, dobijo stranke zelo kakovostne izvirne izdelke z garancijo FUSO po občutno nižjih cenah. Zaradi najboljšega razmerja med ceno in zmogljivostjo so idealna rešitev za naprave Canter, ki jim je na primer potekel garancijski rok. Če potrebujete zelo kakovostne nadomestne deli po dostopnih cenah, so FUSO Value Parts prava izbira.

Deli FUSO Value Parts vsebujejo široko paleto številk sestavnih delov, predvsem za modele Canter TB in TD. Ponudba med drugim vključuje filtre za olje, zrak in gorivo, metlice brisalcev, vodne črpalke, zavore, svetilke in klinaste jermene. Trenutna linija izdelkov se bo postopoma širila z dodatnimi nadomestnimi deli.

FUSO podpira stranke s svojimi strokovnimi storitvami med pregledom Canterja in je izbral ustrezne FUSO Value Parts. Pri tem se uporabljajo samo vrhunska oprema in sistemi FUSO, zaradi skladnosti z vsemi standardi pa je ves čas zagotovljena varnost.

V katalogu so navedeni vsi razpoložljivi deli. Za dodatne informacije in pomoč se lahko stranke vedno obrnejo na krajevnega prodajalca FUSO.

PRVI NASLOV.
TRGOVCI CANTER IN OMREŽJE DELAVNIC.

FUSO Canter je izdelek družbe Daimler Truck AG in je na voljo v 32 evropskih državah. Po vsej Evropi ponuja v več kot 800 podpornih točk servisne mreže Mercedes-Benz svetovanje, prodajo, vzdrževanje in popravilo vseh storitev, povezanih z vozilom Canter najvišje kakovosti.

DODATNE INFORMACIJE. VEČ O CANTERJU