Žal. Nismo našli ničesar.

 • STORITVE FUSO. PRIPRAVLJEN ZA INDIVIDUALNE PONUDBE.

  Financiranje, lizing, zavarovanje, najem, rabljena vozila

logo

PREPRIČLJIVA PONUDBA. STORITVE FUSO.

 • DOBRO POSLOVANJE.
  FINANCIRANJE PODJETJA FUSO.

  Skupina Daimler Truck Financial Services Group razume potrebe svojih strank in za Canter FUSO ponuja zanimive alternative gotovinskemu nakupu. Stranke lahko pri svojem trgovcu FUSO dobijo podrobne nasvete o različnih finančnih produktih in pripravi individualne ponudbe.

 • POLOVICA DELA.
  LIZING FUSO.

  Za ekonomičen nakup novega vozila FUSO Canter ponuja skupina Daimler Truck Financial Services Group privlačne lizinške rešitve – popolnoma prilagojene zahtevam posamezne stranke. Stranke lahko pri svojem prodajalcu vozil FUSO dobijo prilagojene ponudbe za lizing.

 • Z RAZLOGI.
  ZAVAROVANJE FUSO.

  FUSO Canter je prepričljiv glede varnosti. Vendar je še vedno bolje biti varen, kot pa obžalovati. Z zavarovanjem tovornega vozila se stranke FUSO v vsakem primeru zanesejo na izdelek, katerega obseg prednosti je prav tako prepričljiv. Svetovanje o izdelku in prodajo zagotavljajo trgovci FUSO.

ALTERNATIVE CANTER.
NAJEMI IN ODLIČNA RABLJENA VOZILA.

 • MERCEDES-BENZ CHARTERWAY.
  PREPROSTO NAJEMITE CANTER.

  Najemite vozilo Canter in začnite takoj – s podjetjem CharterWay. CharterWay svojim strankam ponuja individualno združljive module storitev, od storitev do najema in zakupa. Iz najemnega voznega parka z več kot 8.000 vozili lahko zase izberejo pravo rešitev. CharterWay ServiceLeasing pa ponuja individualno kombinirane storitve in pregledne stroške za zagotavljanje mobilnosti. To pomeni, da je za stranke družbe CharterWay dobro poskrbljeno v vseh pogledih – od prvega do zadnjega kilometra.

 • TRUCKSTORE.
  NAKUP ODLIČNO OHRANJENEGA CANTERJA.

  TruckStore je prvi evropski naslov za nakup in prodajo rabljenih tovornjakov. Seveda so v trgovini TruckStore na voljo tudi mlajša rabljena gospodarska vozila FUSO. Popolna z zahtevano karoserijo za takojšnjo uporabo. V trgovini TruckStore so zaposleni ljudje, ki razumejo panogo in individualne zahteve svojih strank. Strankam pomagajo najti pravo vozilo in tudi najboljši storitvene elemente za te zahteve. Od tovornjaka s kesonom do hladilnega furgona. Od financiranja do odkupa. S celovito garancijsko zaščito.

REGULIRANI POSTOPEK. VRAČANJE STARIH VOZIL FUSO.

VRAČANJE STARIH VOZIL DO 3,5 t DOVOLJENE SKUPNE MASE

Od začetka veljavnosti zakona o izrabljenih vozilih* (ELV Act*) imajo stranke možnost, da svoje staro vozilo vrnejo proizvajalcu v naslednjih primerih:

 • gre za motorno vozilo do 3,5 t;
 • v vozilu so vsi bistveni sestavni deli, kot so pogon (motor, menjalnik itd.), šasija, karoserija, katalizator ali elektronske krmilne enote;
 • v vozilu ni odpadkov;
 • vozilo je ali je bilo vsaj en mesec pred razgradnjo registrirano v državi Evropske unije;
 • dokumenti o registraciji so priloženi.

 

*Direktiva o izrabljenih vozilih – Direktiva EU 2000/53/ES ureja razstavljanje in recikliranje motornih vozil v Evropski uniji. Cilj direktive je zmanjšati količino odpadkov iz vozil. Ta direktiva zavezuje države članice EU, da organizirajo sisteme za prevzem izrabljenih vozil. Direktiva se je v Nemčiji začela izvajati 1. julija 2002, ko je začela veljati uredba o izrabljenih vozilih.

DOKAZ O RECIKLIRANJU

Za odjavo iz evidence izrabljenega vozila je potrebno tako imenovano potrdilo o uničenju. To potrdilo o uničenju potrjuje pravilno odstranitev vozila med odpadke. To potrdilo o uničenju lahko izdajo le certificirana podjetja za razstavljanje, certificirane in pooblaščene zbiralnice odpadkov ali zbiralnice odpadkov, ki jih določi proizvajalec.

CENTRI ZA ODKUP

Da bi strankam olajšali odstranjevanje izrabljenega vozila med odpadke, družba Daimler Truck AG po vsej državi vzdržuje mrežo zbirnih centrov, ki brezplačno prevzamejo staro vozilo. Pogodbeno zavezana podjetja za razstavljanje so certificirana s strani neodvisnih strokovnjakov v skladu z Uredbo o izrabljenih vozilih in izpolnjujejo vse zakonske zahteve. Poleg tega so ocenjena in jih nadzorujejo v skladu z merili kakovosti družbe Daimler Truck AG.

Stranke, ki želijo svoje izrabljeno vozilo FUSO vrniti brezplačno, se lahko obrnejo na odgovornega upravljavca mreže za prevzem – družbo Callparts Recycling GmbH, na telefonsko številko: 033233 70-911 (dosegljivost: od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:30 in v petek od 8:00 do 15:00).

RECIKLIRANJE

Najprej iz vozila odstranimo vse tekočine (npr. olje, zavorno tekočino) in jih recikliramo. Nato se razstavijo deli, ki jih je mogoče ponovno uporabiti, in materiali, ki jih je mogoče reciklirati. Ti materiali, kot so steklo, pnevmatike in veliki plastični deli, se predelajo v ločenih kanalih za recikliranje. Preostanek karoserije se razreže, loči na različne frakcije, te pa se nato v največji možni meri vrnejo v krogotok materialov.

VARSTVO OKOLJA

Več ponovne uporabe pomeni manj odlaganja. Varstvo okolja je eden od ključnih ciljev podjetja Daimler Truck AG. To pomeni varčno rabo naravnih virov. Že med razvojem vozil ima okolju in recikliranju prijazna zasnova visoko prioriteto. Dober primer tega je uporaba nemešanih materialov za odbijače in obloge podvozja. Ti omogočajo enostavno razstavljanje in kakovostno recikliranje materialov. Ob tem se uporabljajo obnovljive surovine, kot so kokosova vlakna ali sisal. Prednosti so očitne: okolju prijazne in primerne za recikliranje. Družba Daimler Truck AG se je v svojih okoljskih smernicah zavezala k nenehnemu izboljševanju okoljske združljivosti svojih izdelkov. To merilo je vsakodnevna usmeritev za nadaljnjo optimizacijo okoljskega ravnovesja vozil.