Žal. Nismo našli ničesar.

 • ZAKUP FUSO.
  PRIPRAVLJEN ZA RAZLIČNE MOŽNOSTI.

  Modeli zakupa

logo

POLOVICA DELA. ZAKUP FUSO.

KLASIČNI ZAKUP.

ČASOVNO OMEJENA UPORABA.

Z zakupom plača stranka za vozilo Canter FUSO le toliko, kolikor dejansko porabi v dogovorjenem pogodbenem obdobju in v okviru kilometrov, določenih v pogodbi. To se izplača dvakrat: pogoji pri skupini Daimler Truck Financial Services Group so ugodni in obrok zakupa je običajno davčno priznan kot poslovni strošek, če se vozilo FUSO Canter uporablja v poslovne namene. Ob koncu pogodbe stranka preprosto vrne vozilo Canter FUSO prodajalcu po zajamčenem ostanku vrednosti – in po želji preide na nov model.

SERVISNI ZAKUP CHARTERWAY.

ZAKUP IN SERVIS V ENI SAMI POGODBI.

Ohranite kapital in zmogljivosti z eno samo pogodbo – CharterWay ServiceLeasing združuje prednosti dveh izdelkov, in sicer zakup in servis. Mesečni obroki ne pokrivajo le uporabe vozila, temveč tudi želene storitve. Vozilo, servis in upravljanje po vaši izbiri, vključno z zavarovanjem pod kritjem GAP – vse to za fiksno mesečno ceno. Na ta način lahko stranke uravnavajo bistveni del stroškov svojega voznega parka in hkrati prihranijo.

OBČINSKI ZAKUP.

VOZNI PARK PO MERI.

Občinski proračuni so pogosto omejeni. Občinski zakup skupine Daimler Truck Financial Services Group zato ponuja uspešno alternativo nakupu. Ne glede na naloge, za katere uporabljate vsestranski Canter FUSO, plačujete v času trajanja pogodbe le uporabo zakupljenega vozila. Z redno zamenjavo vozil ob koncu pogodbe se lahko komunalna podjetja vedno zanesejo na vozni park, ki izpolnjuje njihove trenutne zahteve in je opremljen z najnovejšo tehnologijo vozil.

POKRIVANJE GAP.

VKLJUČENO V VSE ZAKUPLJENE IZDELKE.

Skupina Daimler Truck Financial Services Group brez dodatnih stroškov za svoje stranke krije tako imenovano tveganje GAP v primeru kraje ali ekonomsko priznane popolne izgube pri vseh pogodbah za lizing in CharterWay ServiceLeasing.

GAP se nanaša na vrzel, ki lahko nastane med obračunsko vrednostjo pogodbe o zakupu in povračilom zavarovalnega nadomestila, če je celovito zavarovanje obvezno. Zaradi integrirane zaščite proti primanjkljajem lahko stranke sproščeno uživajo v prednostih zakupa.

 • Z RAZLOGI.
  ZAVAROVANJE FUSO.

  Canter FUSO je prepričljiv glede varnosti. Vendar je še vedno bolje biti varen, kot da bi obžalovali. Z zavarovanjem tovornega vozila se stranke FUSO v vsakem primeru zanesejo na izdelek, katerega obseg prednosti je prav tako prepričljiv. Svetovanje o izdelku in prodajo zagotavljajo trgovci FUSO.

 • DOBRO POSLOVANJE.
  FINANCIRANJE PODJETJA FUSO.

  Skupina Daimler Truck Financial Services Group razume potrebe svojih strank in za Canter FUSO ponuja zanimive alternative gotovinskemu nakupu. Stranke lahko pri svojem trgovcu FUSO dobijo podrobne nasvete o različnih finančnih produktih in pripravi individualne ponudbe.