Žal. Nismo našli ničesar.

 • ZAKUP FUSO
  PRIPRAVLJEN ZA NASVET.

  Modeli financiranja

logo

DOBRO POSLOVANJE. ZAKUP FUSO.

 • STANDARDNI ZAKUP.

  ALTERNATIVA NAKUPU Z GOTOVINO.

  Zakup prek skupine Daimler Truck Financial Services Group ponuja privlačne pogoje in čas odplačevanja glede na strankine specifikacije. Znesek predplačila in želeno trajanje pogodbe določite skupaj s trgovcem FUSO. Ta dva dejavnika skupaj z nakupno ceno novega vozila FUSO Canter določata višino mesečnih obrokov. Ko je plačan zadnji obrok, postane vozilo FUSO Canter last stranke.

 • ZAKUP Z VIŠJIM ZADNJIM OBROKOM.

  UPORABA FINANČNEGA MANEVERSKEGA PROSTORA.

  Zakup z višjim zadnjim obrokom omogoča večjo svobodo zaradi nižjih mesečnih obrokov. Stranka se v pogodbi o financiranju dogovori za višji končni obrok, ki ga odplača ob koncu pogodbe. Med trajanjem pogodbe pa ima koristi od nižjih obrokov in tako pridobi večjo finančno svobodo.

 • ZAKUP PLUS3

  PRILAGODLJIVOST IZRAČUNANA INDIVIDUALNO.

  Financiranje Plus3 ob koncu pogodbe ponuja tri možnosti, kako ravnati z vozilom FUSO Canter.

  Stranka se odloči, ali bo

  • po plačilu zadnjega obroka obdrži vozilo FUSO Canter,
  • za odplačilo zadnjega obroka najame nadaljnji zakup ali
  • vrne vozilo FUSO Canter po zajamčenem ostanku vrednosti¹.
 • ZAKUP S SEZONSKIMI OBROKI.

  FINANČNA KOMPENZACIJA ZA SEZONSKA NIHANJA.

  Številne panoge so odvisne od vremena in letnih časov. FUSO se temu prilagaja: pri sezonskem obročnem financiranju pogodba temelji na naročilih stranke. Višina mesečnih obrokov se prilagodi poteku poslovanja. To pomeni, da stranka ostane likvidna v vseh primerih naročil in ima najboljše možnosti tudi v slabem vremenu.

¹ Možnost vračila temelji na dodatnem sporazumu k pogodbi o financiranju Plus3, ki se sklene neposredno med stranko in trgovcem. Zanjo veljajo v njej dogovorjeni pogoji odkupa.

 • Z RAZLOGI.
  ZAVAROVANJE FUSO.

  Canter FUSO je prepričljiv z vidika varnosti. Vendar je še vedno bolje biti varen, kot da bi obžaloval. Z zavarovanjem tovornega vozila se stranke FUSO v vsakem primeru zanesejo na izdelek, katerega obseg prednosti je prav tako prepričljiv. Svetovanje o izdelku in prodajo zagotavljajo trgovci FUSO.

 • POLOVICA DELA.
  ZAKUP FUSO.

  Za ekonomičen nakup novega vozila FUSO Canter ponuja skupina Daimler Truck Financial Services Group privlačne lizinške rešitve – popolnoma prilagojene zahtevam posamezne stranke. Stranke lahko pri svojem prodajalcu vozil FUSO dobijo prilagojene ponudbe za lizing.